gazetegolbasi.com.tr : Haber, son dakika, ilan, reklam,
HV
18 MAYIS Cumartesi 07:31

Ahbab Derneği Gölbaşı’nda Prefabrik Okul Açtı

Anadolu Halk ve Barış Platformu (AHBAP) derneği tarafından prefabrik olarak yaptırılan Gölbaşı Fen Lisesi açıldı.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 11-05-2023 20:36
Ahbab Derneği Gölbaşı’nda Prefabrik Okul Açtı

Ahbab Derneği Gölbaşı’nda Prefabrik Okul Açtı

 

Kaymakam Tarık Buğra Seyhan yaptığı konuşmada: “İlçemizde göreve yeni başladım. Mesai kavramımız yok, gece gündüz ilçemizin yaralarını sarmak için çalışacağız. İlçemize yapmış oldukları yardım ve destekleri için başta Sayın Haluk Levent olmak üzere, Ahbap Derneğine teşekkürlerimi sunuyorum. Açmış olduğumuz Gölbaşı Fen Lisemiz ve diğer okullarımızla yakından ilgileneceğiz, eksiklerin tamamlanması için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir yaptığı konuşmada: ” Ahbap Derneği, depremde ilk günden beri yanımızda yer aldılar. Eğitim öğretim faaliyetleri için İlçemizde 4 tane prefabrik okul, 200 konteynır, çocuklarımıza kırtasiye ve giyecek yardımlarında bulundular. Bu vesile ile camiam adına Ahbap Derneği Başkanı Sayın Haluk Levent’e ve Ahbap Derneği yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim. ” dedi.

AHBAB Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Levent yaptığı konuşmada:” Ahbab Derneği olarak deprem ilk gününden beri elimizden geldiği kadarıyla depremden etkilenen vatandaşlarımızın yanında olmaya çalıştık. Depremden etkilenen çeşitli şehirlerimizde 14 prefabrik okul yaptırdık. Bugün de bu okullarımızdan birinin açılışını yapıyoruz. Sivil toplum örgütleri olarak her zaman devletle iş birliği içinde olarak yardımlarımızı yapıyoruz. Bugün olduğu gibi yarın da Ahbap derneği olarak bu çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

Konuşmaların ardından Kaymakamımız Tarık Buğra Seyhan, Ahbab Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Levent’e yapmış oldukları çalışmalardan dolayı hediye takdiminde bulundu. Ardında okulun açılışı yapılarak sınıflar gezildi. Sınıf gezileri sırasında 11 sınıf öğrencileri, davetlileri Ahbab Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Levent’in Elfida şarklısıyla karşıladı.

Açılış programı başarı ve iyi dileklerle sona erdi.

Açılış Programına, Kaymakam Tarık Buğra Seyhan, Ahbab Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Levent, Ahbap Derneği Yöneticileri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir, Gölbaşı protokolü, öğrenci ve veliler katıldı.

 

 

Haber MerkeziHaber Merkezi

YORUMLAR