gazetegolbasi.com.tr : Haber, son dakika, ilan, reklam,
HV
10 MAYIS Cuma 02:08

Elektrik ve Elektronik mühendisi Aydın Özoğlu, Yer Çekimini Olmadığını İddia Etti

Ortadoğu Teknik Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisi Aydın Özoğlu, yer çekiminin olmadığını iddia etti.

TEKNOLOJİ
Giriş Tarihi : 01-09-2023 17:55
Elektrik ve Elektronik mühendisi Aydın Özoğlu, Yer Çekimini Olmadığını İddia Etti

Ortadoğu Teknik Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisi Aydın Özoğlu, yer çekiminin olmadığını iddia etti.

Yer çekiminin olmadığını söyleyerek daha önce gündeme gelen Elektrik ve Elektronik mühendisi Aydın Özoğlu, Einstein’ın nükleer enerji formülünü (E= mc2) yanlışladı.

ODTÜ'lü Elektrik Elektronik Mühendisi Aydın Özoğlu, evrenin kozmik enerji basıncıyla dolu ve kapalı olduğunu söyledi. Özoğlu "Yer çekimi yok, kozmik basınç itim gücü var" teorisini tekrarladı. Yer çekiminin olmadığını söyleyerek daha önce gündeme gelen "Einstein'in enerji ve görecelik formüllerinin" yanlış olduğunu iddia ediyor.

Aydın, açıklamasında şunları kaydetti:

“Elektromanyetik dalganın oluşması için, yani haberleşme yapılabilmesi için, yani susuz denizde dalga oluşmayacağı için: "Evren kozmik enerji basıncıyla dolu ve evren kapalı olmak zorunda"

"Her Kütle Dolmakta Olan Bir Boşluk"

Düşünmeye Korkmayın. E = mc2 Formülü Yanlış, Çünkü Formülde Elementin Türü, Cinsi Tanımlı Değil.

Bir Kilo Armut Çarpı c2

"Elektrik Kozmik Enerji Akışı” Kütleler Arası Çekim Yok! "Kozmik Enerji Basıncı” İtimi Var.

TEMELİ kütle çekimine dayanan büyük patlama (bıg-bang) olmadı. Evren kozmik enerji basıncıyla ("ez”) dolu ve ka-palı. Bütün kütleler ve elementler her an dolum halinde. Yani boşluk diye bilinen evren dolu, dolu diye bilinen kütleler boş. Enerji boşluğa dolarak maddeyi, elementleri oluşturuyor. Enerji element içinde depo oluyor.

(NÜKLEER ENERJİ BİRİKİMİ) = M(et)2

Zaman ve çevre koşullarına göre patlayarak dağılıp enerjiye dönüşüyor, bulunduğu yerde devasa boşluk oluşturuyor. Kara delikler devasa boşluk, doluyor. Elektron proton çekimi yok.

Çekim Diye Düşünülen, Kozmik Enerji Basıncı.

Evrenin kapalı olması, kimi kişilere göre, algılanamayabilir. Ancak, açık evren modeli aynı nitelikte, sonsuzluk kavramı. Yani, hepsinin arkasında ne var? burada karşımıza felsefi soru çıkıyor. Muhteşem bir güç ve akıl var.

 Örneğin Evrenin Sabit Basıncı: H = (ee)2 = (e2o)2 (eTM)2 = c2 · e2 = e2R

Bunlar Tesadüf Olamaz. Önyargılar Yüzünden Fizik Tıkandı. Susuz Denizde Elektromanyetik Dalga Oluşturmak Gibi Komik Durum. Balık Da Suyun Farkında Değil.

Görecelik formülü yanlış. Ama Sn.Eınsteın deha. Sadece Sn.Kepler'in gözlemi doğru, Sn.Arşimet'in prensibi muhteşem. Ben de 40 yılı aşkın çalışmamla bu formüllerin doğrusunu türettim. Sn.Tesla Gibi Sade Mühendisim.Yanlış Formüllerle Ömrünüzü Boşa Geçirmeyin, Yazık.”

Iddia ettiği yasalarla ilgili formülleri ise kendine ait  www.aydinozoglu.com  web sayfasında ayrıntılı bir şekilde yer almakta.

 

 

 

Haber MerkeziHaber Merkezi

YORUMLAR