gazetegolbasi.com.tr : Haber, son dakika, ilan, reklam,
HV
18 MAYIS Cumartesi 07:30

Gölbaşı Devlet Hastanesi Başhekimi İstifa etti

Gölbaşı Devlet Hastanesi Başhekimi Fizik Tedavi Uzmanı Mehmet Emin Aydın, istifa ettiğini açıkladı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 31-05-2023 22:40
Gölbaşı Devlet Hastanesi Başhekimi İstifa etti

Başhekim Mehmet Emin Aydın, sosyal medaya hesabından yaptığı açıklamasında şunları kaydetti:

“Çok kıymetli Gölbaşılılar, hastanemizde 5 yıldır Fizik tedavi uzmanı, 2 yıldır başhekim olarak görev yapıyordum. Görev sürem boyunca halkın daha iyi hizmet alması, personelin daha mutlu bir çalışma ortamı olması için çaba sarf ettim. Hekim sayımızı, cihaz sayımızı, olanaklarımızı hastanenin en üst düzeyine getirdim. Başhekim olmama rağmen makam odamda her ay yüzlerce hasta muayene ettim. Yaşadığımız deprem felaketinin de ilk saatinden itibaren elimden geldiğince var gücümle çalıştım. Hastanemizi de depremden sonra rayına soktum, büyük oranda eski haline getirdim. 4 aydır hamile eşimden ve küçük oğlumdan ayrıyım. Maalesef bakanlık deprem nedeniyle tayin talebime olumlu cevap vermedi. Ben de meslek hayatıma ailemin yanında devam edebilmek için Gölbaşı’ndaki görevlerimden istifa etmeye karar verdim. Gölbaşı benim memleketim oldu. Ayrılsam bile bir parçam her zaman burada kalacak. Hakkım sizlere helal olsun. Sizler de hakkınızı helal edin. Allah’a emanet olun.”

 

UZM.DR. MEHMET EMİN AYDIN KİMDİR?

1989 Mardin Kızıltepe doğumlu olan Dr.AYDIN; 2007 yılında  Edirne Fen Lisesi, 2013 yılında Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. Uzmanlığını 2014-2018 yılları arasında İstanbul Fizik Tedavi Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tamamladı.

Mesleki ilgi alanları; Romatizmal Hastalıklar, Girişimsel Ağrı Tedavileri. 

Türkiye Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Derneği üyesi olan Dr.AYDIN branşı ile ilgili pek çok kurs ve sertifikaya sahiptir.

Haber MerkeziHaber Merkezi

YORUMLAR