gazetegolbasi.com.tr : Haber, son dakika, ilan, reklam,
HV
29 NİSAN Pazartesi 01:56

Gölbaşı İmara Açılacak mı? Çarşı'nın Durumu Ne oldu? Hakan Toydaş'tan müjdeler

AK Parti Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Hakan Toydaş, bakanlar ve milletvekilleriyle yaptığı görüşmeler sonucu müjdelerini paylaştı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 01-03-2024 08:31   Güncelleme : 01-03-2024 08:39
Gölbaşı İmara Açılacak mı? Çarşı'nın Durumu Ne oldu? Hakan Toydaş'tan müjdeler

Depremden beri en büyük soru işareti olan mevcut Gölbaşı’nın ve imar durumunun ne olacağı idi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcımız Sayın Ahmet Aydın, Milletvekilimiz Sayın Hüseyin Özhan'la birlikte durumu istişare ettik.

Müjde 1: Bilimsel esaslara bağlı kalmak ve bilim kurulu raporundaki tedbirlere uymak kaydıyla İMAR KAPANMAYACAK. Detayları size Ankara dönüşü anlatacağız.

Müjde 2: Rabbimin özenle yarattığı, doğal güzelliklerle dolu Gölbaşımıza yakışır Millet Bahçesi sözümüzü Sayın Bakanımız verdi.

Müjde 3: Turan Özdemir ve İstasyon Caddesi üzerinde çarşımızın yerinde dönüşümünün de sözünü aldık.

Heyecanlıyız. Ankara dönüşü bütün detayları sizinle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz. Her şeyin en iyisini, en güzelini hak ediyorsunuz. Biliyorsunuz ki yaparsa AK PARTİ yapar.

Gölbaşımıza ilişkin Bilim Kurulu Raporu hocalarımız tarafından teslim edileli henüz 2 gün olmuşken durumu Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcımız Sayın Vedad Gürgenle istişare ettik ve sizlerin taleplerini ilettik. Kendilerine emekleri için teşekkür ediyoruz.

Haber MerkeziHaber Merkezi

YORUMLAR