gazetegolbasi.com.tr : Haber, son dakika, ilan, reklam,
HV
18 MAYIS Cumartesi 07:10

Gölbaşı'nda AHBAP tarafından prefabrik yaptırılan iki okul açıldı

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde prefabrik olarak yaptırılan Gölbaşı Anadolu Lisesi ve Atatürk Ortaokulu açıldı

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 24-05-2023 19:35
Gölbaşı'nda AHBAP tarafından prefabrik yaptırılan iki okul açıldı

Kaymakam Tarık Buğra Seyhan, açılıştaki konuşmasında, hep beraber Gölbaşı’nı bu enkazdan kaldırmak için çalışacaklarını söyledi.

Burada yaşayan vatandaşların eski güzel günlerine kavuşturacaklarını anlatan Seyhan, bu anlamda eğitim alanındaki eksiklikleri en kısa sürede kapatmak arzusunda olduklarını ifade etti.

Seyhan, okulların açılmasında emeği geçen Ahbap derneğinin kurucusu ve müzisyen Haluk Levent başta olmak üzere ekibine teşekkür etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir ise eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi vererek ilçeye 200 konteyner ve 4 okul kazandıran Haluk Levent ve AHBAP ekibine teşekkür etti.

Haluk Levent de bu okulların yapımında devlet ve sivil toplum kuruluşları iş birliği vurgusu yaparak kendilerinin sadece aracı olduğunu ifade ederek bu okulların Dünya’nın her tarafından hayırseverlerin bağışları ile yapıldığını söyledi.

Levent, konuşmasında, okulların yapımı bitince bu bölgelerden ayrılmayacağını ifade ederek bir anda gelip, gitarını alıp şarkılar söyleyeceğini sözlerine ekledi.

Açılışın ardından sınıf gezen protokol üyeleri AHBAP ekibine ve Haluk Levent’e teşekkür etti.

Haber MerkeziHaber Merkezi

YORUMLAR