gazetegolbasi.com.tr : Haber, son dakika, ilan, reklam,
HV
03 MAYIS Cuma 20:43

Gölbaşı’nda çocukların yamaç paraşütü keyfi

ADIYAMAN (PHA) - Gölbaşı’nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında yamaç paraşütü etkinliği düzenlendi.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 21-04-2024 18:12
Gölbaşı’nda çocukların yamaç paraşütü keyfi

23 Nisan kutlamaları kapsamında, Doğa Parkı’nda gerçekleştirilen yamaç paraşütü etkinliği, çocuklara unutulmaz bir deneyim yaşattı. Çocuklar bu özel günü, gökyüzünde coşkuyla ve doyasıya kutladı.

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesindeki etkinlikte, çocuklar yamaç paraşütü deneyimi yaşadılar ve gökyüzünde özgürlüğün tadını çıkardılar. Gölbaşı Kaymakamı Tarık Buğra Seyhan ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mehmet Yaman da bu özel günde çocuklarla birlikte gökyüzüne yükseldiler.

Gölbaşı Kaymakamı Tarık Buğra Seyhan, etkinlikle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Çocuklara yamaç paraşütünü tanımak, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı farklı bir şekilde kutlamak için '23 Nisan'da 23 çocuk gökyüzünde' projesini uyguladık. Paraşüt firması yetkililerine teşekkür ederiz" dedi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilmiştir. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının ve ulusal egemenliğin simgesi olan bu bayram, aynı zamanda dünyada çocuklara armağan edilen ilk bayramdır.

Haber: İlker Şahin/Gölbaşı-PHA

Kaynak : PHA

Haber MerkeziHaber Merkezi

YORUMLAR