gazetegolbasi.com.tr : Haber, son dakika, ilan, reklam,
HV
29 NİSAN Pazartesi 09:15

Sağlık Bakanlığı kura çekimi tarihi belli oldu: 2024 Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekimi ne zaman, saat kaçta?

Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura tarihleri, başvurularını tamamlayan adaylar tarafından merak ediliyor. Şubat ayında tamamlanan müracaatların ardından gözler kura takvimine çevrildi. Sağlık Bakanlığı kura çekimi işlemlerini 2 günde tamamlayacak.

EKONOMİ
Giriş Tarihi : 14-03-2024 16:18   Güncelleme : 14-03-2024 16:24
Sağlık Bakanlığı kura çekimi tarihi belli oldu: 2024 Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekimi ne zaman, saat kaçta?

Sağlık Bakanlığı Taşra Teşkilatlarında görevlendirmek üzere en fazla alımı güvenlik görevlisi ve temizlik görevlisi kadrolarına yapılacak. Sağlık Bakanlığı kura çekimini tamamladıktan sonra asıl ve yedek adaylar liste şeklinde yayınlanacak. Adaylara herhangi yazılı sınav veya mülakat yapılmadan doğrudan atamaları gerçekleştirilecek. Peki Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman, saat kaçta? İşte, açıklanan kura programı…

Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekimi için geri sayım başladı. Kura çekimi işlemleri, canlı olarak ekranlara gelecek. Kura çekimi sonucunda ismi çıkan adaylar herhangi yazılı sınav veya mülakat uygulanmadan doğrudan ataması yapılacak. Adayların yaş, eğitim ve meslek grupları için belirlenen özel-genel şartları sağlaması gerekiyor. İlgili meslekle ilgili ataması yapılan ancak başvuru şartlarını sağlamadığı tespit edilen adayların işlemleri iptal edilecek. Kura çekimi tamamlandıktan sonra asıl ve yede adaylar ailişkin listeler, yhgm.saglik.gov.tr adresinden paylaşılacak. Peki Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kurası ne zaman, nereden canlı izlenir? İşte, Sağlık Bakanlığı işçi alımı kurasına ilişkin son bilgiler…

SAĞLIK BAKANLIĞI 8 BİN İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan bilgilendirmeye göre Taşra Teşkilatı Hizmet Birimlerinde istihdam edilecek 8.000 işçi alımı kurası 3-4 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi canlı olarak Sağlık Bakanlığının Youtube hesabından yayınlanacak.

SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI SONUÇ TARİHİ BELLİ OLDU MU?,

Sağlık Bakanlığı işçi alımı sonuçları tarihi henüz takvim olarak paylaşılmadı. Kura çekimi işlemleri tamamlandıktan sonra nihai isim listeleri yayınlanacak.

Başvuru kılavuzunda yer alan bilgide “ kura yeri, kura sonuçları, asıl ve yedek adaylara ilişkin listeler, atamaya ilişkin bilgi ve belgeler ile diğer her türlü duyurular Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün https://yhgm.saglik.gov.tr internet adresinde ilan edilecek, bunun için adaylara herhangi bir yazılı tebligat yapılmayacak ve bu ilan tebligat yerine geçecektir. “ ifadeleri kullanıldı.

İŞÇİ ALIMI HANGİ MESLEK GRUPLARINA YAPILACAK?

Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı en fazla temizlik görevlisi ve güvenlik görevlisi kadrolarına yapılacak. Sağlık Bakanlığı 3.550 işçi alımı temizlik görevlisi kadrolarına ve 3.250 işçi alımı ise güvenlik görevlisi kadrolarına yapılacak.

600 klinik destek elemanı, 127 Biyomedikal cihaz teknolojileri servis destek elemanı, 144 Elektrikçi, 141 Isıtma ve sıhhi tesisatçı alımı yapılacak. İşte, alım yapılacak diğer kadrolar;

İnşaat boyacısı/boyacı: 64

Marangoz: 32

Bilgisayar sistem kurulum bakım onarım ve arıza giderme elemanı: 84

Oto bakım onarımcısı otomotiv mekanikçisi: 2

Oto elektrikçisi: 2

 

Otomotiv kaportacısı: 2

Haber MerkeziHaber Merkezi

YORUMLAR